Powerball Mengalu-alukan Florida

Powerball Mengalu-alukan Florida
Ia rasmi! Florida kini akan menyertai negeri-negeri yang menawarkan rakyat mereka peluang untuk bermain Loteri Powerball. Bilangan negeri yang menawarkan Powerball kini berada di 32 negeri termasuk, Loteri Arizona, Loteri Colorado, Loteri Connecticut, Loteri D.C. (Daerah Columbia), Loteri Delaware, Loteri Idaho, Loteri Hoosier (Indiana), Loteri Iowa, Loteri Kansas, loteri Kentucky , Perbadanan Loteri Louisiana, Loteri Maine, Loteri Negeri Minnesota, Loteri Missouri, Loteri Montana, Loteri Nebraska, Suruhanjaya Loteri New Hampshire, Loteri New Mexico, Loteri Pendidikan Carolina Utara, Loteri Dakota Utara, Loteri Oklahoma, Loteri Oregon, Loteri Pennsylvania, Pulau Rhode Loteri, Loteri Pendidikan Carolina Selatan, Loteri Dakota Selatan, Loteri Pendidikan Tennessee, Loteri Kepulauan Virgin, Loteri Vermont, Loteri Wisconsin dan Loteri West Virginia pragmatic demo indonesia.
Penambahan Florida bermakna jackpot yang lebih besar dan kemungkinan yang sedikit diubah. Pemain sebenarnya akan mempunyai peluang yang lebih baik untuk memenangi hadiah yang lebih kecil mengikut loteri North Carolina. Banyak ciri baharu telah ditambah termasuk perubahan dalam nombor bola putih dan merah. Bola putih kini akan bernombor 55 hingga 59 manakala bilangan bola merah, Powerball, pemain boleh pilih akan dikurangkan daripada 42 kepada 39. Peluang untuk menang kini akan menjadi 1 dalam 195 juta dan kemungkinan untuk memenangi salah satu daripada yang banyak. hadiah yang lebih kecil akan meningkat kepada 1 dalam 35.
Perubahan lain termasuk,
Jackpot permulaan ialah $20 juta dan bukannya $15 juta.
Kemungkinan yang dikurangkan akan menambah 3 juta hadiah tambahan.
Harga tiket akan kekal sama dan masih ada 9 cara untuk menang. Pilihan main kuasa akan diteruskan dengan tambahan $1 dan akan menawarkan pengganda rawak 2X, 3X, 4X atau 5X untuk semua hadiah wang tunai yang dimenangi di tujuh peringkat hadiah terbawah.
Pengganda tidak digunakan untuk jackpot atau hadiah ke-2.
Kemenangan Perlawanan 5 peringkat kedua kini mempunyai hadiah terjamin $1 juta apabila anda membeli Power Play dan memadankan kelima-lima bola putih. Hadiah $1 juta ini akan dibayar secara tunai, sekali gus ditolak pegangan Persekutuan dan Negeri.
Permainan Powerball baharu dijangka bermula pada Januari 2009. Ini adalah berita baik untuk pemain loteri di seluruh negara dan mengalu-alukan Florida Powerball!
Beberapa negeri kini menawarkan kedua-dua Powerball dan Mega Millions. Negara-negara yang dilanda kemelesetan sedang mencari cara baharu untuk meningkatkan jualan tiket yang ketinggalan. Beberapa negeri sedang meneroka kemungkinan membenarkan pemain membeli tiket loteri di internet. Kebanyakan pakar loteri bersetuju bahawa penggabungan permainan loteri tradisional dengan teknologi abad ke-21 akan menjadi langkah bijak untuk loteri negeri di seluruh negara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *