Hidangan: Fonzie Sama sekali Tidak Hebat

Apa yang diharapkan oleh Warga Washington?

Tidak, saya tidak bermaksud apa yang mereka harapkan ketika mereka memperdagangkan Alfonso Soriano, tanggungjawab pertahanan  download mega888 for android dengan ayunan panjang yang baik yang dapat dikuasai oleh pemain yang baik. Maksud saya apa yang mereka harapkan ketika mereka membiarkan Jim Bowden terus menjadi pengurus besar mereka? Berapa banyak bukti yang anda perlukan bahawa seorang lelaki tidak boleh menguruskan kedai semasa kedai itu dijual? Walaupun dari perspektif baseball yang murni, saya tidak menyukai Brad Wilkerson untuk Soriano, dan itu mengabaikan Maaf $ 10 juta per. Satu laporan yang dipercayai bahawa Bowden cuba mengetepikan Soriano ke Boston untuk David Wells, dan meminta Red Sox mengambil sebahagian besar wang Wells. Hah? Dan justifikasi utama untuk berdagang Wilkerson adalah bahawa Nats perlu bermain Ryan Church. Yang baru mereka hantar ke bawah umur. Berganda ya?

Begitu banyak untuk Bowden. Dia teruk. Sedangkan untuk Soriano, sungguh kacau. Bagi orang yang tidak berpengetahuan, ringkasan: Rangers menghabiskan setiap saat Maaf di Texas berusaha menguruskan gajinya yang besar. Mereka membenci pembelaannya, tidak peduli dengan pendekatan piringnya, dan tidak menyangka dia adalah orang pertama pasukan. Mereka akhirnya menjumpai penyedut di Bowden, yang menyerah pemain yang sangat baik, Wilkerson, yang cedera tahun lalu, dan yang mendapat lebih banyak wang. Tambahan, warga negara sudah memiliki Jose Vidro di pangkalan kedua. “Tidak masalah,” pikir Bowden, “Soriano hanya perlu bermain di kiri.” Kecuali Soriano tidak suka bermain di luar sepanjang tahun Texas, dan bersumpah naik-turun ketika perdagangan selesai bahawa dia juga tidak akan bermain di luar di Washington. Pantas ke musim bunga. Soriano pertama kali menolak untuk bermain di luar, dan hasil untuk bermain beberapa permainan pertama musim ini dengan separuh kelajuan, seperti anak kecil yang menggelecek beberapa bola dan berkata, “Lihat? Lihat? Saya katakan kepada saya bahawa saya tidak dapat melakukannya!” Akhirnya, pada hari Rabu dia muncul di piring, enggan lari ke pangkalan pertama, dan ditandingi oleh pengurus sekolah lama Frank Robinson, yang tidak memiliki semua ini.

Apa yang kita ada di sini adalah keadaan Me-Shawn yang sedang berkembang.

Apa yang anda buat daripada penguasaan Florida Gators?

Jeff Dye, BoDog.com: Penguasaan tahun ini oleh Gators, meliputi penyebaran kelima permainan (bergantung di mana anda mendapat garis besar dalam permainan Florida / Villanova) sangat mengagumkan. Sekiranya Billy Donavan berjaya mengekalkan pasukan ini bersama-sama untuk tahun depan (dan mereka semua masih muda), kita mungkin mempunyai juara ulangan kali ini tahun depan. Yoakin Noah memantapkan dirinya sebagai lelaki besar utama di NCAA dan kita harus melihat jumlah yang sangat baik darinya sepanjang musim tahun depan.

Apa yang anda buat dari Kejohanan NCAA secara keseluruhan?

JD, BoDog.com: Seperti yang digembar-gemburkan oleh banyak media, kejohanan tahun ini adalah salah satu daripada kejohanan paling menarik yang pernah dimainkan. Banyak gangguan dibuat untuk televisyen yang hebat untuk penonton santai dan juga untuk pengkhianat cerdik yang membuat kerja rumah mereka. No # 1 dan George Mason di Final Four menunjukkan kepada kami bahawa bola keranjang perguruan sangat kompetitif dan semestinya patut diperiksa sepanjang tahun dan bukan hanya semasa kejohanan.

Adakah anda mempunyai harapan besar untuk Augusta hujung minggu ini?

JD, BoDog.com: Kami berharap dapat melihat banyak aksi di Tiger Woods seperti biasa. Namun dengan Phil Mickelson bermain dengan baik dan Vijay, Ernie dan Retief selalu menemui permainan mereka semasa jurusan ini, ini boleh menjadi penyudah yang hebat pada hari Ahad. Kursus yang diperpanjang akan menyukarkan beberapa pemukul pendek (Mike Weir, Sergio Garcia) tetapi seperti biasa, penampilan yang baik akan menjadi faktor terbesar dalam menentukan siapa yang memakai jaket hijau pada hari Ahad.

Adakah anda mempunyai pasukan MLB kegemaran ketika menghadapi kelebihan / bawah untuk kemenangan musim tahun ini?

JD, BoDog.com: Tidak ada kegemaran yang jelas, namun kami telah melihat orang ramai bergerak dengan bertaruh pada pilihan mereka. Beberapa pasukan pasaran yang lebih kecil yang menyaksikan aksi tahun ini adalah Milwaukee Brewers dan Toronto Blue Jays. Kedua-duanya mempunyai periuk berkaliber Cy-Young di bahagian atas putaran mereka (Halladay dan Lembaran) dan kedua-duanya mendapat sedikit hype pramusim di bahagian masing-masing. Sekiranya Brewers dapat menyelesaikan beberapa permainan lebih dari 0,5500, mereka akan pergi dan Jays bersedia untuk bertanding merebut gelaran divisyen untuk pertama kalinya sejak tahun 1993.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *